Кокосова вода?!!

Полезни функции и свойства на натуралната кокосова вода
 
Натуралната кокосова вода се извлича от млади (зелени) кокосови орехи. Тя доказано е с естествено охлаждащо и утоляващо жаждата действие 2 пъти по-бързо от водата. Кокосовата вода е изключително подходяща като енергийна и спортна напитка при активно спортуващи и хора подложени на психическо и физическо натоварване, заради високото съдържание на електролити, калий и минерали.
Натуралната кокосова вода поддържа хидратацията на тялото при активно спортуващи хора и предотвратява появата на крампи, забавя стареенето на кожата и поддържа PH нивата в организма, благодарение на съдържанието на цитокининова и лауринова киселина.
Кокосовата вода е нискокалорийна, високохранителна напитка подходяща при захранване и лечебно гладуване. Богата е на ензими и аминокиселини. Тя е подходяща е за хора от всякакви възрасти, включително диабетици, заради ниското си съдържание на захари и нисък гликемичен индекс. Изключителен източник на антиоксиданти и микроелементи.
В младите кокосови орехи, от които се прави натуралната кокосова вода “be Pure“ има много по-малко захари от всякакъв тип здравословни напитки и плодови сокове.
Кокосовата вода не съдържа никакви мазнини, глутен и холестерол, което я прави изключително подходяща за ежедневна хидратация. Без добавена захар, овкусители, подобрители и консерванти. Не е от концентрат!
 

Сподели

Нашите промоции