EDEA празнува 24-ти май

24.05.2018

Тайната на словото е магия! 


Хубавата книга е като хубава храна за душата, засища сетивата и ни прави щастливи. Хипермаркет EDEA отпразнува деня на славянската писменост и култура, като организира среща с русенския автор д-р Ани Димитрова, с която русенци и гости на града имаха възможност да събеседват в зоната за четене в хипермаркета.

На 24-ти май от 13 часа в специално подготвената за празника зона по-големите чуха съветите на холистичния терапевт д-р Ани Димитрова Здраве с АНИ, която разказа повече за своя път към здравето и за написването на книгата си "Най-добрият лекар си ти". Книгата показва различна представа за човешкото тяло – то е уникална биологична машина, която функционира в зависимост от грижата за него. „Най-добрият лекар си ти“ е на издателство Вдъхновения, което имаше специални зони в ЕДЕА.


ЕДЕА превръща месец май в месец на книгите, посвещавайки още първите дни след своето откриване на празника на българската писменост и култура. Книгите ще са част от ежемесечните събития в хипермаркет ЕДЕА - ще има представяне на автори и нови заглавия на специални тематични срещи. Специалните активности и атракции ще бъдат подходящи за клиенти от всички възрасти.

Ето и снимки от събитието:

 

  

 

 

   

Нашите промоции