ЕДЕА участва в инициативата ЗДРАВОСЛОВНО И ВКУСНО

20.05.2018

ЗДРАВОСЛОВНО И ВКУСНО, инициатива на кампанията „Здравето има значение“, събра граждани и гости на площад „Свобода“ в град Русе, на 19 майЕвропейския ден за борба със затлъстяването при децата. Мисията на ЗДРАВОСЛОВНО И ВКУСНО бе да напомни на родители, учители и всички отговорни за здравната култура на децата, че здравословното хранене може да бъде лесно и забавно за подрастващите, стига да им бъде показано как да го следват.

 

 

Събитието предложи на посетителите разнообразна програма и интересни занятия, сред които детски работилници, лекции със здравни експерти и безплатно измерване на здравни показатели. Част от програмата бяха изпълненията на русенските финалистки от „България търси талант“ – Мирела и Пресияна Димитрови, както и танците на формациите „Фолклорно студио Зора“, „Сдружение Северно сияние“, танцово училище „Street Dance School The Center“ и хип-хоп формацията „The Iron Squad“. Детско-юношеската школа на ФК „Дунав“ - Русе направи демонстрация на малки врати от футболистите набор 2008 г. С подкрепата на Българо-румънския детски фонд към Българо-румънската търговско промишлена палата се проведоха различни занимания с награди, изложба на рисунки на учениците от ПЧСОУ „Леонардо да Винчи“ на тема „Здравословен начин на живот“ и още изненади за деца от 5 до 15 годишна възраст.

ЕДЕА взе активно участие в ЗДРАВОСЛОВНО И ВКУСНО. Хипермаркетът предложи на русенци и гости на града безплатна дегустация на над 10 вида хляб с истинска закваска и по традиционни занаятчийски рецепти, хляб с лимец и хляб със семена, приготвени в една от иновациите на хипермаркета – пекарната. Клиентите на хипермаркета имат възможност да проследят на живо целия процес по приготвяне на хляб.

 

 

 

 

Нашите промоции