Хипермаркет ЕДЕА бе официално открит

12.05.2018

На 12 май в гр. Русе беше официалното откриване на първия хипермаркет от верига хранителни магазини на българската компания ЕДЕА Ритейл АД.  Новооткритият магазин разкри 120 нови работни места за града, а пекарната, приготвена на място храна с нискотемпературни технологии и витрина за зреене на месо са иновативните решения на модерния хипермаркет. Марката е плод на дългогодишни проучвания и залага на голям избор от видове стоки за всички клиенти, с различен ценови диапазон. Вниманието на русенци и гости на града беше привлечено също от зоните за четене, където всеки месец марката ще организира серия от специални активности и атракции за клиентите от всички възрасти.

   Официалното прерязване на лентата се състоя в 15:30 ч. и на него присъстваха Даниела Асенова, маркетинг мениджър на ЕДЕА АД, арх. Живка Бучуковска – главен архитект на Община Русе, представители на ръководството на ЕДЕА АД, представители на МОЛ – Русе, русенци и гости на града. Арх. Бучуковска връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

   Тържественото откриване продължи с концерт от 18:00ч. пред МОЛ Русе. В него участваха Орлин Горанов, Мариана Попова, Фолклорен ансамбъл „Русчуклийче“ и сестрите Пресияна и Мирела Димитрови – русенските финалистки в конкурса „България търси талант“. По време на концерта в хипермаркета се проведе и томбола за всички гости - на печелившите бяха раздадени много награди.

Ето и снимки от събитието:

 

Нашите промоции