Пекарна ЕДЕА

Пекарна ЕДЕА е място, където най-модерно оборудване и технологии в хлебопроизводството се срещат с автентичните български методи на старите майстори хлебари. Всеки хляб се произвежда с истинска закваска и българско брашно от Добруджанския край.

Уникалното при хляба на ЕДЕА е изпичането „на табан“ - традиционен начин на печене от най-стари времена, при който хлябът се пече директно върху каменна плоча. Пекарна ЕДЕА е единственото място, където прясно изпечения хляб ще бъде и прясно омесен на място, без замразяване! Приготвен по традиционни занаятчийски рецепти, с натурални естествени съставки без подобрители, консерванти и оцветители.

За първи път клиента ще има възможност да проследи на живо целия процес по приготвяне на хляб, всеки етап от месенето до изваждането на готовия продукт.

   

 

             

 

     

Пекарна ЕДЕА Ви предлага:

Бял хляб табан - Приготвен с пшенична закваска, изпечен „на табан” /на камък/, без никакви консерванти и оцветители. Подходящ за подрастващи и деца, за здравословно и диетично хранене.

Типов хляб табан с ръжена закваска - Приготвен от 100% типово брашно с ръжена закваска. Богат на влакнини /фибри/, типовия хляб е с нисък глихимичен индекс. Изключително подходящ за диабетици и диети.

Типов хляб с лен, слънчоглед и лимецова закваска - Произведен от 100% типово брашно със закваска от лимец и семена. Подходящ за здравословно и диетично хранене.

Ръжено-типов хляб с моркови - Интересен и загадъчен вкус. Приготвен с истински моркови, хлябът е препоръчителен за деца.

Пълнозърнест хляб - Произведен от 100% пълнозърнесто брашно тип 1850 /грахам/, поръсен със семена. Пълнозърнестото брашно е много по-полезно и ценно за здравето.

Многозърнест хляб - Приготвен с брашно от седем вида семена с лимецова закваска. Изключително полезен. В състава му влизат различни култури, всяка от които внася допълнително микроелемнти и витамини.

Царевичен хляб - Произведен от бяло брашно, царевичен микс и царевично брашно, поръсен със семена. Богат на диетични фибри, които помагат за пречистването на организма от натрупаните нитрати, тежки метали и най-различни вредни съединения.

Хляб с лимец - Био, здравословен хляб, приготвен от пълнозърнесто лимецово 50% и типово брашно. Лимецът е най-чистия и полезен за тялото вид пшеница, подходяща за хората с глутенова алергия.

Ръжено-пшеничен хляб - Богат на влакнини /фибри/, подходящ за диабетици и за диети.

Хляб САМУН - Преоткрийте корените на българския автентичен селски хляб, изпечен „на табан” /на камък/.

Хляб с черни маслини - За любителите на средиземноморския привкус.

Фламандска багета - С типичен вкус на френска закваска.

Хляб с лимец и чия - Приготвен с натурална закваска, съдържа лимец и чия.

Истински хляб, истинско качество!

Сподели

Нашите промоции