Свински котлет с винен сос

 Какво да сготвите с промо  продуктите на ЕДЕА седмицата 16-22 юли 2018
Свински котлет с винен сос! 
Начин на приготвяне : Овкусявате българските ️ котлети с Маги Унисос и ги намазвате от всички страни с тънък слой домашна майонеза Олинеза. В силно загрят тиган изсипвате олиото и слагате овкусените пържоли . Пържите от едната страна около 4 минути, след което обръщате от другата. Когато объръщате пържолите, в тигана прибавяте (до месото) стръковете мащерка  и смачкани, но необелени скилидките чесън. След изваждане на пържолите от тигана, на слаб огън  към мазнината с мащерка и чесън добавяте 50 мл вода  и 100 мл вино , за да приготвите сос за заливка.
Да Ви е вкусно! 

 

Сподели

Нашите промоции