Какво да сготвите с промо
продуктите на ЕДЕА седмицата 16-22 юли 2018
Свински котлет с винен сос!
Начин на приготвяне : Овкусявате българските
️ котлети с Маги Унисос и ги намазвате от всички страни с тънък слой домашна майонеза Олинеза. В силно загрят тиган изсипвате олиото и слагате овкусените пържоли
. Пържите от едната страна около 4 минути, след което обръщате от другата. Когато объръщате пържолите, в тигана прибавяте (до месото) стръковете мащерка
и смачкани, но необелени скилидките чесън. След изваждане на пържолите от тигана, на слаб огън
към мазнината с мащерка и чесън добавяте 50 мл вода
и 100 мл вино
, за да приготвите сос за заливка.
Да Ви е вкусно!